”In 7 stappen ontwerp ik samen met jou
een energiek en krachtig logo dat jouw bedrijf
zichtbaar maakt en op bijzondere wijze
met je ideale klant verbindt.

Meer klanten, meer omzet.”

 

Mijn missie

Het is mijn missie om jou als ondernemer te helpen met vertalen van jouw eigen identiteit in een krachtig beeldmerk.  Dit doe ik door je aan de hand mee te nemen tijdens dit creatieve proces. Stap voor stap ontstaat jouw logo waar je trots op bent en wat bij jou en je bedrijf past.

Mijn visie

Met een krachtig logo en herkenbare huisstijl trek je op een bijzonder makkelijke manier jouw ideale klant aan. Door de heldere uitstraling van jouw bedrijf weet jouw klant precies wat je marketingboodschap is en waar jij de klant mee kan helpen.

Herkenbaarheid = aantrekkingskracht! 

Herken jij dit?

Waarom past jouw logo niet meer bij jou en je bedrijf?

 • Je bent onzichtbaar voor je klanten.
 • Je huidige logo straalt niet meer de juiste marketingboodschap uit, waardoor je je ideale klant mis loopt en daardoor ook inkomsten.
 • Het ontbreekt totaal aan structuur in jouw branding.
 • Je huidige logo dekt absoluut niet meer de juiste lading van wat jij wilt uitstralen met je bedrijf.
 • Je bedrijf is gegroeid en jij bent gegroeid. En daarom ademt je huidige logo en huisstijl niet meer de juiste sfeer uit. Als je kritische naar je logo kijkt dan wordt je er niet blij van.
 • De herkenbaarheid in je huisstijluitingen zijn ver te zoeken in jouw bedrijf. Je wilt graag dat een expert met je meekijkt en denkt hoe je dit het beste aan kunt pakken.
 • Jouw merkbelofte past niet bij je huidige logo. Je wilt graag dat een grafisch ontwerper samen met jou je merkbelofte vertaald naar een energiek en helder logo.

Waarom heeft jouw bedrijf nog niet dat droom logo waar je al zo lang naar verlangt?

 • Jouw huidige logo is eigenlijk helemaal niet zo mooi. Het is zelfs een beetje van je ontvreemd, je schaamt je ervoor. Het liefst wil je je logo heel ver wegstoppen of heel klein in een hoekje op je website plaatsen. Conclusie jouw huidige logo past niet meer bij je.
 • Je hebt je positionering nog niet helder en weet dus nog niet goed wat jouw logo moet uitstralen. Je bent nog zoekende.
 • Je denkt dat je dat een krachtig logo niet nodig is om jouw bedrijf verder te laten groeien. Je gaat op dezelfde manier verder zoals je nu doet. Maar is dit wel wat je wilt? Of wil je verder groeien, meer klanten aantrekken, meer omzet genereren?
 • Je hebt destijds zelf een logo gemaakt in Word en durft de stap naar een grafisch ontwerper (nog) niet te zetten.
 • Een nieuw logo laten ontwikkelen is ontzettend veel werk en daar heb je geen tijd voor.

Herken jij één of meerdere punten die ik hierboven beschreven heb?
Ja? Dan kan ik je helpen!

Deze onderneemsters gingen je voor:

Marjolein heeft mijn chaotische wensen fantastisch vorm weten te geven en zo heeft mijn concept Suzies Cheesestories een waanzinnig mooie look gekregen. Ik kan jullie Marjolein van harte aanbevelen!

Suzan van KnaapenSuzies Cheesestories - Eigenaresse kaaswinkel Castellum Houtenwww.suziescheesestories.nl

Marjolein heeft het logo van Blush & Co. Ontworpen en daarnaast veel met me meegedacht, over de website, over de prijslijst, visitekaartjes, een hele mooie drieluik folder, opvallende papieren tasjes, een stempelkaartje en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik kan studio bijzonder daarom van harte aanbevelen.

Manuela van der GugtenEigenaresse beautysalon Blush & Co in Rijnsburgwww.blushandco.nl

Als ik voor jou een logo ontwikkel, wat levert het jou en je bedrijf dan op?

 • Een professionele uitstraling naar jou ideale klant toe. Meer klanten, meer omzet.
  ( wie wilt dat nou niet? )
 • Een tijdloos en krachtig logo.
 • Een duidelijke branding geeft structuur, overzicht en herkenbaarheid.
 • Met dit logo trek jij je ideale klant aan. Sterker nog ze willen niets liever dan met jou werken!
 • Een logo waar ECHT over nagedacht is en is ontstaan uit een bepaalde visie of idee van jou gedachten. Dus niet een logo wat er zomaar leuk uit ziet door de vorm of kleur.
 • Met een duidelijk 7 stappenplan begeleid ik je door dit ontwerpproces heen.
 • Met een krachtig logo heb je een sterke basis in handen om jou branding verder door te  ontwikkelen. Denk aan visitekaartjes, social media visuals, folder, e-books ect. En dit allemaal in dezelfde vormgeving.
 • Een logo wat perfect aansluit bij jou en je bedrijf en waarmee je naar buiten wilt treden! Je hoeft je niet meer te schamen voor je logo maar je bent juist ontzettend trots.
 • Een branding dat ontworpen is met liefde en waarmee je klanten naar je toe trekt als een magneet.

Dit is jouw kans om hier wat aan te doen! Wil je juist wel die herkenbare huisstijl waarmee je jouw ideale klant bereikt. Gun jezelf en je bedrijf deze kans om je logo en/of huisstijl aan te 
pakken en laat echt een bijzonder logo en/of huisstijl creëren waar jouw visie en identiteit in terug komen.

”In welke 7 stappen help ik jou aan een
energie en krachtig logo dat jouw bedrijf
zichtbaar maakt en op bijzondere wijze
met je ideale klant verbindt.”

 

Ik neem je aan de hand mee tijdens dit creatieve proces.

 • Stap 1. Het bespreken van de wensen. Op locatie of via Skype.
 • Stap 2. Je krijgt van mij een thuisopdracht om goed na te denken over een aantal vragen. Zoals: wat zijn jouw kernwaardes? Wat je jouw merkbelofte? Als daar goed over nagedacht hebt dan weet je veel beter welke huisstijl bij jou en je bedrijf past en waar jij en je bedrijf voor staan. Kom je er niet uit dan kan ik je hier ook bij helpen.
 • Stap 3. Ik heb nu een duidelijk beeld voor ogen waar jij en je bedrijf voor staan en wat je wilt uitstralen met je bedrijf. Ik creëer een sfeermoodboard voor je waarin alles samen komt.
 • Stap 4. Het bespreken van het sfeermoodboard via Skype
 • Stap 5. Ik ontwerp het logo en presenteer deze aan je via een digitaal bestand wat ik je per e-mail toe stuur. Hierbij zal ook het concept en de achterliggende gedachte van het ontwerp worden beschreven.
 • Stap 6. Laat het logo ontwerp even op je inwerken. Daarna bespreken we het ontwerp samen. Hierna zal ik de desbetreffende aanpassingen en wensen doorvoeren (max. 2 correctierondes) en het logo finetunnen. Zodat het logo helemaal bij jou en je bedrijf past en waar je super blij en enthousiast van wordt.
 • Stap 7. Je ontvangt van mij een overzichtelijke huisstijlsheet in pdf vorm met daarin de druk- en webkleuren en de namen van de lettertypes die gebruikt zijn in het logo. Ook ontvang je het logo in de volgende bestanden: PNG, JPG, PDF en EPS (vector bestand).
 • Een eventuele vervolgstap kan zijn: 
Ontwerp van een visitekaartje, e-book, folder, flyer of een andere huisstijluiting.

In 7 stappen ontwerp ik

samen met jou een

energiek & krachtig logo

dat jouw bedrijf zichtbaar

maakt en op bijzondere wijze

met je ideale klant verbindt.

Meer klanten,

meer omzet.

 • Digitaal werkboek
  Huisstijl onderzoek & inspiratieboek


 • Brainstormsessie
  Op locatie of via Skype om jouw wensen te bespreken (45 min.)


 • Digitaal sfeermoodboard
  Een moodboard waarin jouw wensen door mij zijn vertaald


 • Bespreken sfeermoodboord
  Samen bekijken via Skype of er een goed concept in het sfeermoodboard zit (30 min.)


 • Ontwerp logo
  Ik ontwerp 2 a 5 verschillende logo (kleur) varianten


 • Finetunen logo
  totdat het helemaal bij jou en jouw bedrijf past!


  Wat ontvang je digitaal

 • Overzichtelijke huisstijlsheet
  In deze PDF staan alle web, #hexagon en drukwerk kleuren vermeldt en je ontvangt de namen van de gebruikte lettertypes.


 • Logo bestanden
  in JPG, PNG, PDF, vectorenbestand EPS in WEB (RGB) & DRUKWERK (CMYK) kleuren.Kortom je ontvangt alle bestanden zodat jouw huisstijl  zowel online als offline herkenbaar blijft.997,- euro
excl. btw

Deze onderneemsters gingen je voor:

Marjolein heeft mijn visitekaartjes, beeldmerk en e-book ontworpen en daar ben ik superblij mee. Haar stijl, waarin ze zakelijk en speels heel goed combineert, spreekt mij erg aan. En Marjolein heeft aan een half woord genoeg om precies te weten wat mijn wensen zijn. Het is echt een aanrader om Marjolein in te schakelen voor al je vormgeving!

Rimke de Groot Ondernemers in het Buitenlandwww.ondernemersinhetbuitenland.nl

Vanaf het allereerste moment dat ik de kapsalon overnam in 2008 was Studio Bijzonder erbij en verzorgt onze huisstijl, reclame en marketing. Van het ontwerp van ons logo tot meegaan naar cursussen, Marjolein staat ervoor klaar. Zich duikent in de wereld van de ander, in welke branche deze zich ook bevind. Zodra ik met Marjolein mijn plannen voorleg, en dat kan dan van de hak op de tak, vult ze deze enthousiast aan of schakelt zich snel tot het begrijpen ervan en laat me zien wat de mogelijkheden zijn. Voor ons is dit inmiddels nu heel “gewoon”, maar ik weet dit is (Studio) “bijzonder”. Dit omdat iedere winkel, onderneming anders is en je in de branche moet inleven,  Marjolein kan dit!

Mariska van StaalduinenEigenaresse Kapsalon Haar En Zo in ’s-Gravenzandewww.haarenzo.nl

Als ik iemand mag aanbevelen die meedenkt, meevoelt in wat een klant wenst en wat belangrijk is voor een klant op het gebied van grafisch ontwerp, die met een oplossing komt wanneer dat nodig is, ga dan naar Marjolein van den Berg van Studio Bijzonder grafische ontwerp! Ze heeft mijn logo en beeldmerk ontworpen. Ik word hier zo blij van! Waarom? Omdat mijn logo en beeldmerk helemaal bij mij passen. Omdat ik hiermee mijzelf laat zien aan mijn klanten en mijn klanten een beeld hebben van mij. Omdat Marjolein er in samenwerking met mij naar gekeken heeft en het ontwerp ontwikkeld heeft. Omdat Marjolein mij waardevolle tips heeft gegeven en goed naar mijn wensen geluisterd heeft! Niet voor niets is de naam Studio Bijzonder toepasselijk voor een vrouw die bijzonder mooi werk levert! Dank je Marjolein!

Helen-Rose JoonAct 2 Supportwww.iamact2support.nl

© Copyright Studio Bijzonder